Test Kim

Rejsetidsgaranti

 

Er du blevet forsinket på din rejse med Arrivas tog, kan du have mulighed for kompensation via vores rejsetidsgaranti eller pendlerrejsetidsgaranti. 

Arriva Rejsetidsgaranti

Hvis du rejser på kontantbillet, klippekort eller rejsekort, kan du få kompensation, hvis toget ankommer mere end 30 minutter forsinket til din bestemmelsesstation.

 
Læs mere om Arriva Rejsetidsgaranti

Man kan scrolle i tabellen

Arriva Pendlerrejsetidsgaranti

Hvis du rejser på pendlerkort kan du tilmelde dig Arriva Pendlerrejsetidsgaranti og søge om kompensation, hvis vi ikke kører som lovet.

 
Læs mere om Arriva Pendlerrejsetidsgaranti

Man kan scrolle i tabellen

Arriva Udland Rejsetidsgaranti

Rejser du på en international billet købt hos Arriva, kan du få kompensation, hvis du er 60 minutter eller mere forsinket på din rejse.

 
Læs mere om Arriva Udland Rejsetidsgaranti

Man kan scrolle i tabellen

Download Arriva Tog app

Med Arriva appen er det nemmere, hurtigere og mere enkelt at være rejsende i Arrivas tog, og du har altid din billet lige ved hånden.

Download appen, Arriva Tog, allerede i dag i enten App Store eller Google Play.

   

PendlerPlus

Rejser du Rejsekort Pendlerkort/Kombi på en Arriva Tog strækning? Så opret en PendlerPlus profil helt gratis og få mere oven i hatten!

Med PendlerPlus får du automatisk kompensation, hvis vi ikke kører som lovet, samt adgang til en række unikke fordele og tilbud.

Læs mere om PendlerPlus

Vær opdateret med seneste nyt fra Arriva

Vil du have chancen for at vinde 2 dagsbilletter til Arrivas tog?

Så tilmeld dig Arrivas nyhedsbrev og deltag i konkurrencen. Samtidig bliver du blandt de første til at høre om spændende nyheder og gode tilbud. 

Tilmeld nyhedsbrev

Arriva station stop