Test Kim

 
Ny pendler - få 15 gratis rejsedage

Gør noget godt for miljøet. Tag toget på arbejde og få 15 gratis rejsedage

Vil du også have en mere miljørigtig vej på arbejde? Så tag toget og gør din hverdag lidt grønnere. Lige nu får du 15 gratis rejsedage, når du køber dit Pendlerkort for første gang i Arrivas app.

Rejs med toget - det er både nemt, billigt og bedre for miljøet!

Kampagnetilbud: Køb et Pendlerkort og få 15 gratis rejsedage
Er du ny pendler i Arrivas app? Lige nu giver vi alle nye pendlere i Arrivas app, som rejser på Arriva Togs strækninger, et eksklusivt tilbud. Køber du dit nye Pendlerkort i Arriva appen i perioden 30. december 2019 – 15. februar 2020, får du 15 gratis rejsedage til Arrivas tog.

Hvem kan gøre brug af tilbuddet?
Tilbuddet kan benyttes af alle, som ikke har haft et gyldigt Pendlerkort i Arriva Tog appen eller Rejsekort Pendlerkort/Kombi inden for de sidste 3 måneder, hvor hele eller dele af rejsen foretages på en Arriva Tog strækning.

Hvordan får jeg de 15 gratis rejsedage?
For at få adgang til tilbuddet, skal du gøre følgende:

  1. Køb dit Pendlerkort i Arriva Tog appen 
  2. Udfyld kontaktformularen på denne side
  3. Tilmeld dig PendlerPlus via Arriva appen eller på arriva.dk

Rejsedagene udbetales igennem Arrivas fordelsprogram til pendlere, PendlerPlus, i form af 15 x Pendler Fribillet, som er gyldig til rejse i alle Arrivas tog. 

PendlerPlus – få mere oven i hatten
PendlerPlus (link) er Arrivas fordelsprogram for pendlere på Arriva Togs strækninger, som giver dig gratis adgang til en række unikke fordele og tilbud. Du får eksempelvis automatisk kompensation, hvis Arrivas tog ikke kører som lovet, gratis kaffe på udvalgte stationer, 2 måneders gratis abonnement til Viaplay og Mofibo og meget mere.

Kan det betale sig at købe et Pendlerkort?
Er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig for dig at skifte bilen ud med toget? Så tag et PendlerTjek, hvor du hurtigt kan se, om det er hurtigere, billigere, sundere og renere for dig at pendle med toget.

Download Arriva appen og køb dit næste pendlerkort 
Du kan hente appen til Android eller iPhone her:
Download Arriva Tog til iOS
Download Arriva Tog til Android

Generelle betingelser

  • Tilbuddet kan benyttes, hvis man køber sit Pendlerkort i Arriva Tog app i perioden 30. december 2019 – 15. februar 2020 (begge dage inklusiv). 
  • Tilbuddet kan kun benyttes af kunder, som ikke har haft et gyldigt Pendlerkort i Arriva Tog appen eller Rejsekort Pendlerkort/Kombi inden for de sidste 3 måneder.
  • Tilbuddet kan kun benyttes af kunder, som rejser på en strækning, hvor hele eller dele af rejsen foretages på en Arriva Tog strækning.
  • De gratis rejsedage udbetales i form af 15 x Pendler Fribillet via PendlerPlus. 1 Pendler Fribillet er gyldig billet til rejse i alle Arrivas tog 1 hel dag.
  • Pendler Fribilletterne udbetales senest 25 – 30 dage efter Pendlerkortets startdato. En forudsætning for udbetalingen er, at man er medlem af PendlerPlus.
  • Derudover gælder de almindelige regler og betingelser for Pendlerkort købt i Arriva Tog app.